Voor de thuisblijvers

Ja wablief,

Het Midden-Oosten, 't is echt niet geweune!!!

Om iedereen een beetje te kunnen informeren hoe dat het hier gesteld is met mij, wat ik hier allemaal zie, hoor, beleef en voel, wat ik vind van die dikke V8-en, de sportkarren en de hoge gebouwen, het vele zand en de skoone zee, de eilanden en de woestijn, de mensen rondom mij, de Skydiveclub en mijn werk, heb ik beslist jullie te informeren via dit "blog".

Bij "special occasions" schrijf ik wel een pagina vol, maar ik vermoed dat de "updates" zich meestal zullen beperken met enkele foto's van hetgeen ik de laatste dagen heb genomen, al dan niet voorzien van wat commentaar. Af en toe zal er daar wel een grappig item bij zitten, maar daar zullen jullie waarschijnlijk niet van schrikken hé!

Allez, in ieder geval veel plezier met het blog en aarzel vooral niet, om ook mij af en toe eens op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen van u, uw gebuur, tante en nonkel, de skoole, de paramoteurs, uw lief of vrouwe, het weere, de politiek, de sport, de trouws en de geboorten, de hoogte van het gras in uwen hof, enz ...

 

Veeeeeeeele lieve groeten vanuit het verre Dubai

 

Jos, Alias Ghossée

 

 

 

Om u jaloers ta maken